Presentkort på mors dag

Mors dag infaller sista söndagen i maj och det är ett ypperligt tillfälle att hylla alla mammor. Det finns många mammor att fira, oavsett om det är din egen mamma, din fru eller någon annan mamma du känner. Det är vanligt att ge en liten present på mors dag för att visa uppskattning till moderns roll. Detta är dagen för att fira alla mammor och det bästa är att låta henne välja precis det hon vill ha. Här kommer tips på härliga och uppskattade presentkort att ge bort på mors dag.

Lyxig hudvård

Härliga krämer är något som de flesta kvinnor gillar. Att ge en lyxig hud- eller ansiktskräm till en mamma är ett säkert kort. Alla gillar att skämma bort sig själva, inte minst en mamma som spenderar mycket av sin tid att ta hand om andra. Det är viktigt att krämerna är anpassade efter hennes hudtyp och doftpreferenser. Därför är det bäst att ge henne ett presentkort där hon själv kan välja de krämer som passar henne bäst. Försök ta reda på om hon har ett märke som hon gillar extra mycket och köp presentkortet därifrån.

En snygg väska

Som nybliven mamma måste du ofta bära runt på många saker, exempelvis blöjor, plåster och tvätt-saker. Även när barnen blir äldre är det ofta mycket prylar som måste släpas med. En snygg och praktisk väska är en utmärkt present till en mamma. Väskan kan användas både ofta och under lång tid. Även om hon redan har en väska kan det vara kul att få ett ny för att variera. Ett presentkort hos en butik med ett stort urval av snygga väskor kommer garanterat att uppskattas av en mamma.

En upplevelse

Att ge bort en upplevelse är en klassisk present på mors dag. Ge mamma en stund när hon får göra något roligt, avslappnande eller helt nytt. Antingen kan ni göra upplevelsen tillsammans, eller så låter du henne uppleva något på egen hand. Genom att ge bort en upplevelse kan du verkligen skräddarsy presenten efter intressen. Förslag på upplevelser är följande:

  • Till den matintresserade kan du ge en vinprovning, matlagningskurs eller varför inte en matresa
  • Till den sportiga kan du ge en startplats i en tävling, ett fallskärmshopp eller även äventyrsresa
  • Till den stressade kan du ge en avkopplande spadag, en massage eller en meditationsresa

Blommor

En blomma är en annan klassisk present. Om du vill visa uppskattning kan du göra det med blommor. Att ge blommor kan verka opersonligt, men du kan göra det väldigt härlig present som passar i alla hem. Ett blommogram är alltid uppskattat eller varför inte ge ett presentkort till en blomsterbutik där hon får välja ut precis den buketten som hon vill?