Anlita en inkassoexpert för att röja undan skulder

Som företagare vill du säkert vårda dina kunder genom att erbjuda olika rabatter och erbjudanden. Problemet är bara att vissa kunder kan ha svårt att hantera rabatterbjudanden och därför hamnar i skuld. Som företagare är det viktigt att du har bra lösningar för detta, både för dig själv och för att få nöjda kunder.

Visst vore det toppen om det fanns någon som kunde ta hand om skuldindrivningen från kunder på ett bra och seriöst vis? Då är de goda nyheterna att det finns. Intrum kan hjälpa dig att ta hand om den här typen av företagstjänster så att du slipper lägga din dyrbara tid på det. De kan även hjälpa till med faktura- och reskontrahantering samt delgivning.

Vikten av att anlita en pålitlig aktör för företagstjänster

Dina kunder är det viktigaste du har som företagare. Det är därför noga att allt går rätt till när någon hamnat i skuld på grund av till exempel rabatter. Trots att kunden inte riktigt kunde betala den här gången kanske det ändå är en bra och trogen kund du vill ha kvar. Då är det av högsta vikt att kunden blir delgiven skulden på ett respektfullt och korrekt sätt. Det ökar också dina chanser att få betalt. Att själv skicka en ilsken påminnelse när du kanske är stressad är sällan en god idé. Intrum har arbetat med den här typen av frågor i många år och kan erbjuda rätt lösning. De ger också din kund rådgivning för att kunna betala tillbaka sin skuld på ett smidigt sätt.

Därför ska du våga lämna bort uppgifter som företagare

Att lämna bort vissa uppgifter som företagare gör att du köper tid att arbeta med det som du är bra på. Du kan alltså vara mer effektiv och till och med tjäna pengar på att köpa tjänster. Lägg mer tid på det du är bra på och mindre på administration.