Använd alla sparknep du kan – även vid lån!

Du måste ha pengar för att tjäna pengar. Det är ett vanligt talesätt som till viss del är sant, åtminstone om du tänkt syssla med aktiehandel och liknande. Men innan man har en massa pengar, behöver man ta vara på det lilla som redan finns. Att tänka långsiktigt och pensionsspara är en del. Och det finns massor av andra sätt att spara in pengar genom att göra smarta val och utnyttja all den information som finns på nätet.

Jämför erbjudanden, presentkort och lån

Om du är flitig besökare på den här sajten är du antagligen redan insatt i hur du bäst hittar och tar till vara på alla presentkort, rabattkoder, spartips och bonuserbjudanden som erbjuds på nätet. Till och med webbläsare försöker nu hjälpa till med sparandet. Men går det att föra över det ekonomiska, smarta tänket när man ska ansöka om lån? Självklart!

Är man i en situation där man behöver ta ett lån – som de flesta en eller annan gång behöver göra – så kan man absolut föra över spartänket till långivarsökandet. Det är nämligen skillnad på lån och lån! Ett bra, men måhända självklart, grundtips är att jämföra olika långivare. Det är inte 1989 längre och att gå till banken med slips och kostym är inte längre det enda – även långt ifrån det bästa – sättet att ansöka om lån. Idag får de konkurrera med räntor och villkor som alla andra.

Genom att använda Expressen Långuiden kan du jämföra långivares villkor, räntor och amorteringskrav jätteenkelt och smidigt. Själva ansökan specificerar du direkt på hemsidan, och sedan skickas ansökningar automatiskt till alla långivare. Bara en enda UC-kontroll görs och du får sedan svar från olika långivare så att du i lugn och ro kan välja den som är bäst för dig.