Köp prissänkt elbil och spara pengar

Elbil är utan tvekan framtiden. Passa på och köp elbil när du hittar ett riktigt bra erbjudande. Idag finns det också en växande marknad med begagnade elbilar så det behöver inte bli ett dyrt inköp.

Köp prissänkt elbil

Går du i tankarna på att köpa elbil? Inom 10-20 åren kommer majoriteten av bilarna på vägen troligtvis att vara elbilar. Elbilen är framtiden och det är smartare att köpa elbil idag än att vänta ett par år. För att spara pengar kan du köpa en prissänkt elbil. Just nu har Holmgrens Bil flera elbilar till riktigt bra pris, som en MG 5 SW EV där du sparar över 50 000 kronor. Eller så satsar du på en lite mindre Nissan Leaf eller VW Golf med 5-dörrar. Gå in på Holmgrens Bil för att köpa elbil till nedsatt pris och kör fossilfritt och spara pengar.

Köpa elbil med på rabatt

Det finns egentligen bara två sätt att köpa en elbil riktigt billigt: köp på nedsatt pris eller med rabatt. Det är smart att vänta in ett riktigt bra erbjudande för att bokstavligen spara tusenlappar. Rent av upp till 50 000 kronor om du har tur. Att köpa elbil gör att du sparar pengar på flera sätt. När du ska sälja bilen kommer du att få mycket mer betalt än om du kör fossildriven bil. Skillnaden i andrahandsvärde kommer också att öka i framtiden. För det andra är det billigare att köra på el än på bensin eller diesel. Har du ett bra elavtal eller solceller kommer du nästan att köra gratis. För att göra det så billigt som möjligt är det klokt att leta efter bilfirmor som erbjuder rabatt eller har elbilar på nedsatt pris.

Allt om rabatter