Spara pengar egenodling och rabatter

Det allra bästa sättet att spara pengar på är förstås att handla så lite som möjligt och verkligen dra ner på utgifterna. Men ibland finns det saker vi vill eller behöver handla, och ett bra alternativ är att leta efter rabatter. Och här kan vi faktiskt mena rabatter i två olika bemärkelser.

Odla dina egna grönsaker

Mat är något vi alla behöver och framför allt grönsaker är bra för hälsan och vårt välmående. Men många grönsaker har stigit i pris och det kan bli riktigt dyra inköp. Du kan själv odla grönsaker med wexthuset och på så sätt spara pengar utan att kompromissa med hälsan. Grönsaker du odlar själv är ofta bättre för hälsan eftersom de inte är besprutade och du har koll på hur de har odlats.

Leta efter rabatter

En del saker vill du inte kompromissa med när du odlar själv, och det kan vara värt att satsa på bra kvalitet exempelvis när det kommer till fröer eftersom du då kan få bättre utdelning. Det du däremot kan göra är att leta efter rabatter och rea-produkter. Hos Westhuset exempelvis samlar du poäng på alla köp du gör om du blir medlem, samt att du får 10 % rabatt på ditt första köp. Var lite om dig och kring dig för att hitta bra priser på dina odlingsprodukter.

Presentkort till vuxna