Presentkort baby-shower

Baby-shower är ett relativt nytt fenomen från USA som slagit igenom stort i Sverige de senaste åren. Denna festliga tillställning går ut på att fira den blivande mamman. Ofta sker kalaset dagtid i slutet av graviditeten. Oftast är det en överraskning för den blivande mamman. Namnet baby-shower antyder att mamman och den blivande bebisen ska “duschas” med presenter. Med andra ord är presenter en viktig del av denna tillställning. Nedan följer exempel på presentkort som kan ges i samband med en baby-shower.

Bebiskläder

Bebiskläder är väldigt gulligt och det är vanligt att gästerna köper med sig kläder till den kommande bebisen. Däremot är det ofta ännu mer uppskattat att låta den blivande mamman själv välja ut kläderna. På så sätt kan hon välja det som behövs mest samt enhetliga kläder. Ett presentkort i en butik som säljer bebiskläder är en av de bästa presenterna du kan ge på en baby-shower.

Blöjor & babyvårdsprodukter

Blöjor och olika babyvårdsprodukter, som exempelvis oljor och krämer, är något som definitivt kommer att vara användbart för småbarnsfamiljen. Om du vill ge en present som är både uppskattad och nödvändig är ett presentkort på blöjor och babyvård ett utmärkt alternativ.

Spa-behandling

Ofta ges presenter till bebisen, men det kan vara en god idé att ge något till den blivande mamman istället. Ett presentkort på ett spa eller en spa-behandling ger henne en avkopplande stund. Många span och skönhetssalonger erbjuder särskilda behandlingar för gravida, exempelvis gravidmassage, vilket kan vara en mycket uppskattad present.

Leksaker

En annan klassisk present är att ge leksaker till bebisen. Böcker, gosedjur och tuggleksaker är vanligt att ge. Att ge ett presentkort i en leksaksbutik är omtyckt present eftersom föräldrarna kan själva välja de leksaker som behövs.