Presentkort första inflyttningsfesten

Den första inflyttningsfesten är något särskilt. Att flytta hemifrån, oavsett om det är till en egen eller delad bostad, är ett stort steg mot att bli vuxen och bör firas därefter. Nedan följer tips på vad presentkort som du kan ge till någon som precis flyttat hemifrån. Dessa fungerar även bra till andra gå-bort-tillställningar.

Inredning

Till ett nytt hem krävs det inredning och dekoration. Det är många saker som måste införskaffas och då är det ofta väldigt uppskattat att få något av detta i present. Stora möbler som soffa, matbord och säng är inte saker som man ger i present, däremot kan små saker som vaser, tavlor och lampor vara kul att få. Köp ett presentkort i en inredningsbutik och låt personen välja själv vad som passar bäst in i det nya hemmet.

Växter

En växt i en vacker kruka är en perfekt inflyttningspresent. Strunta i snittblommor och ge istället växter som överlever länge. Ett presentkort till en blomsterbutik är en uppskattad present om du inte vet vilka väster som passar i det nya hemmet.

Vin

Att ge bort en flaska vin är alltid uppskattat, framför allt när det är inflyttningsfest i det första hemmet. Ett presentkort på en vinprenumeration eller en tidning om mat och vin är en vuxen present.