Bättre ekonomi med hopbakslån

Visst är det bra med presentkort och rabatter, men de har sällan en riktig inverkan på din ekonomi. Det har däremot ett hopbakslån – ett lån som samlar alla dina mindre lån och krediter och har låg ränta.

Hopbakslån

Idag är det många som väljer att baka ihop alla sina lån för att få bättre ränta. Det är ett bra första steg för att verkligen ta tag i ekonomin och få mer pengar i framtiden. De flesta svenskar har kreditkort, avbetalningar på dator, soffa och andra saker. Lån som kostar dig väldigt mycket varje månad genom hög ränta. Detsamma kan gälla ditt billån. Då är det smart att ta ett hopbakslån, ett stort lån som täcker alla de mindre lånen. Du har bara ett lån att betala tillbaka och räntan på det lånet är mycket lägre. Du kommer alltså redan till månadsskiftet få mer pengar i plånboken. Axofinans hjälper dig att ansöka om hopbakslån hos flera banker samtidigt alldeles gratis. Då får du hjälp att hitta det billigaste lånet för dig och svaret kommer inom två minuter. Gå in på Axofinans och ansök om hopbakslån för en bättre framtid och ekonomi redan idag.

Fördelar med att samla lån

Det finns faktiskt bara fördelar med att samla dina lån. Så länge vi är skyldiga ett företag, person eller en bank pengar så är vi inte riktigt fria. När du samlar lånen får du lägre räntekostnad. Förutom att du bara har ett finansieringsinstitut att vara skyldig pengar, istället för flera. Risken för sena inbetalningar, inkasso och straffavgifter är alltså mycket mindre. Du kommer på ett år få tusentals kronor över. Är du riktigt smart använder du pengarna för att snabbare betala tillbaka på ditt lån eller investerar dem. Pengar är ditt bästa redskap för att skapa mer pengar.

När du har fått ditt hopbakslån är det klokt att tänka igenom hur du på lång sikt ska få en bättre ekonomi. Nu har du bara ett lån och det bästa är faktiskt att inte ansöka om några fler lån, förutom CSN och bolån. Det finns ju så många presentkort och rabatter som du kan använda i din vardag för att spara tusenlappar när du ska köpa kläder, skor och andra saker. Det första som du bör göra är att spara ihop en pott pengar att ha på banken som nödkapital. Det är alltid skönt att ha extra pengar när bilen går sönder eller barnen behöver nya skor. Sedan bör du fokusera på att betala av de stora lånen samt spara och investera dina pengar. Det är roligt att se hur pengarna växer på bankkontot.

Bättre vardag med presentkort och rabatter

Eftersom du har beslutat dig för en bra ekonomisk framtid måste du undvika kreditkort och avbetalningar. Mätta mage efter matsäck. Då är det smart att leta presentkort och rabatter för att ändå få råd med många saker. Köp en ny dator under Black Friday eller efter jul. Ska du ut och resa är det smart att se vilka rabatter du kan få hos olika företag. Du kan nästan köpa allting till nedsatt pris om du letar rabatter och reor. Presentkort, rabatter och hopbakslån kommer tillsammans ge dig en bättre ekonomisk framtid.