Tips på present till blomintresserade

Känner du att du inte har tillräckligt med pengar i slutet av månaden finns det knep som du kan ta till för att ändra detta. De vanligaste tipsen är att se över matkostnader, hur mycket du spenderar på nöjen varje månad och liknande.

Tips för presenter till blomintresserade

Varje liten sak gör skillnad när du vill spara pengar. Många gillar att ha blommor hemma för att det ser trevligare ut. Växter och blommor bidrar med många fördelar men det kostar också en hel del att köpa färska blommor varje vecka. Känner du någon som är blomintresserad men inte har så bra ekonomi är ett presentkort i en blomaffär en bra present att ge bort. Då kan de själva välja vilka blommor och växter som de vill införskaffa. Istället för färska blommor kan du kika in dahliaknölar som kan förekomma i många olika färger och former. Då kan du fortfarande få lite färg i ditt hem samtidigt som det inte blir en utgift du behöver lägga pengar på varje vecka.

Tips på tåliga växter

För dig som inte vill ha så färgglada blommor finns det andra tåliga gröna växter. Till exempel är Aloe vera en växt som klarar sig bra i olika förhållanden. Svärmorstunga är också en favorit hos många. De kan till exempel klara sig länge utan vatten och även utan solljus. Kaktusar är en annan populär växt som är väldigt lättskött och kräver inte mycket omvårdnad. Då och då har även affärer väldigt bra priser för växter och blommor.

Presentkort till vuxna