Topplista tävlingar

Topplista – Dessa sidor erbjuder tävlingar på nätet

Det finns många sidor som erbjuder tävlingar på nätet. Det är god marknadsföring för företagen som erbjuder tävlingarna, samtidigt som de tävlande kan få något av värde med en minimal insats. I många fall är det helt enkelt en win-win situation. Den tävlare som deltar i många tävlingar ökar aktivt och effektivt sina chanser till storvinsten. Följande sidor erbjuder regelbundet olika tävlingar att delta i.

 

1.      Tavlingsguiden.se

Tavlingsguiden.se är en av de större sidorna i Sverige när det kommer till tävlingar på nätet. En fördel med sidan är att det finns många kategorier. Oavsett om du är intresserad av bilar, resor, julkalendrar eller godis kan du hitta tävlingar här som passar dig. Genom att fylla i din e-post får du tillgång till funktioner som gör det enklare för dig att hålla ordning på tävlingarna. Det här är ett bra redskap för den som tävlar ofta och mycket.

 

Under fliken ”Sista Chansen” finns tävlingar som utgår innan dagen är slut. Ska du delta i väldigt många tävlingar kan det vara bra att kika här först, så att du inte missar någon. Under fliken ”Vann du?” ser du nyligen avslutade tävlingar.

 

2.      Blienvinnare.com

Blienvinnare.com är en annan av de större sidorna. Här hittar du länkar till alla möjliga tävlingar på nätet. Precis som på Tavlingsguiden.se finns en flik som heter ”Kategorier”, där du enkelt kan hitta tävlingar inom det du är intresserad av. Dock kan det påpekas att Tavlingsguiden.se har fler kategorier än vad Blienvinnare.com har, vilket delvis motiverar att Blienvinnare.com inte hamnar etta på den här listan. En annan faktor är topplistan. Blienvinnare.com har en flik som heter ”Topplistan” utan vidare sorteringar. På Tavlingsguiden.se går det däremot att välja topplistan efter filter som mest besökta, bäst betyg och senaste.

 

3.      Bastgratis.se

Sidan Bastgratis.se samlar bland annat erbjudanden för sina besökare. En betydande del av informationen de visar är dock tävlingar. Designen är användarvänlig och tydlig, med kompletterande information kring hur det är att tävla på nätet. Sidan passar den som inte bara vill tävla, utan som till exempel också vill se gratissaker, bäst-i-test-produkter och andra erbjudanden.

4.      Tavlingscentralen.com

En sida med ett gediget utbud av tävlingar på nätet. Här får man en tydlig överblick över vilka tävlingar som sidan länkar till, med avslutande datum tydligt utmärkt. Insatserna för tävlingarna är, precis som på de andra sidorna, varierande och beror helt på tävlingen. I vissa fall länkas du till ett frågeformulär som du genomför för att ha en chans att vara med i tävlingen. I andra fall kan du länkas direkt till företaget där du kan läsa mer om tävlingen. En annan fördel med sidan är att du tydligt ser värdet på det du kan vinna i varje tävling. Med det sagt har den inte samma funktionalitet och användarvänliga layout som Blienvinnare.com och Tavlingsguiden.se, vilket gör att den inte placerar sig högre upp på listan. Oavsett vilken av dessa sidor kommer du med stor sannolikhet att flera tävlingar du kan tänka dig att delta i.