Topplista erbjudanden

Topplista – erbjudanden på nätet

Ett effektivt sätt att spara pengar när man handlar är att först se om det finns något erbjudande på nätet. Istället för att klicka sig runt från sida till sida, och sökresultat till sökresultat, kan det istället räcka med att endast besöka en av sidorna nedan.

 

1.      Gratisguiden.se

Gratisguiden.se listar, trots sitt namn, inte bara saker som är gratis. När du går in på hemsidan ser du en rad olika aktuella erbjudanden du kan använda för att spara pengar just på ditt köp. Funktionen med betygen gör att du kan ”varna” andra för ett dåligt erbjudande, eller rekommendera det om det är bra. Precis som du själv kan välja att undvika erbjudanden med endast en stjärna, och titta mer på dem som har lite högre betyg. De erbjudanden du hittar gäller alltifrån linser och sparkonton till kläder, tidningar och biobiljetter.

 

2.      Refunder

Refunder är en app och en sida där du handlar precis som vanligt – men får pengar tillbaka på ditt köp. Det finns i dagsläget över 720 butiker som är anslutna till Refunder, ett antal som växer stadigt. Planerar du att köpa någonting kan det vara bra att ta en titt om butiken finns här innan du börjar handla.

 

3.      Gratisprinsessan.se

Gratisprensessan.se är en blogg som regelbundet listar erbjudanden på nätet. En fördel med bloggformen är att det är personligt skrivet och att du ofta kan läsa lite mer om erbjudandena innan du väljer att faktiskt använda något. Bloggen är dessutom välbesökt och har inte sällan kommentarer efter varje erbjudande, som kan vägleda dig mot det bästa köpet. Här hittar du erbjudanden som gäller till exempel smink, flyg och inredning.

 

4.      Gratiserbjudanden.com

Den här sidan är lik Gratisguiden.se i många avseenden. En fördel här att du enkelt kan signa upp dig för deras nyhetsbrev, där du regelbundet får notifikationer kring erbjudanden, tävlingar och gratis prylar. Här finns många erbjudanden inom sport och betting – den som tycker om att spela kan alltså kika lite extra på Gratiserbjudanden.com.

 

5.      Gratisprylar.com

På den här sidan hittar du mängder av erbjudanden. Här finns en topplista med de erbjudanden som gäller för tillfället. Ett tips är att kika in här för att se om det finns något du gillar. Du kan till exempel hitta kontantkort, fotoframkallning och rakhyvlar till rabatterade priser här. Det är inte bara fokus på erbjudanden – utan också saker som helt enkelt är gratis (precis som namnet antyder).

 

6.      Fattiglappen.com

Fattiglappen konstaterar – som du säkerligen redan har förstått – att det finns en djungel av sidor som listar erbjudanden på nätet. Samtidigt konstaterar de att många erbjudanden inte alltid är vad sidan faktiskt utger dem för att vara. Fattiglappen satsar helt enkelt på transparens och att verkligen visa erbjudanden där man får det man ser.

 

7.      Sparapengartips.n.nu

Den här sidan ger tips på många sajter med gratiserbjudanden. Har du tittat igenom alla sidor här och fortfarande inte hittar det du söker, kan det vara en idé att gå hit för mer vägledning. En informationssida om platser du kan hitta gratis saker på, helt enkelt.