om oss

Om oss

Välkommen till Gratis5.se! Vi är en sida som vill spara våra besökare pengar. Målet är att du ska hitta något du söker, eller som du vill ha, och göra ett riktigt bra köp för pengarna. Om du inte hittar det du söker helt gratis, kan du förhoppnings hitta ett bra erbjudande. Efter att du har besökt Gratis5.se bör du känna att du har, eller åtminstone haft möjligheten, att spara pengar på det köp du ska göra.

 

Flera sidor att göra bra köp på

Med den starka e-handel som råder idag finns det en uppsjö av olika aktörer där bra erbjudanden kan hittas. Sidorna du ser erbjudanden ifrån kommer givetvis att variera en hel del. Målet är att tillhandahålla ett så stort urval av butiker som bara möjligt, så att du enkelt kan hitta det du söker. Bland annat vill vi visa erbjudanden inom följande kategorier:

 

  • Hem och inredning
  • Biltillbehör
  • Hudvård
  • Livsmedel
  • Hobby och fritid

 

Ovan nämnda kategorier är alltså endast ett urval av det vi tillhandahåller erbjudanden inom här på sidan. Håll utkik för att se om det finns något som passar just dig bäst.

 

Det här visar vi

Det är inte bara erbjudanden som vi skriver om på den här sidan. Vi skriver även om tävlingar och presentkort. Vidare tar vi upp det som är bra att tänka på för när du ska utnyttja ett erbjudande, presentkort eller när du ska vara med i en tävling. Allt för att guida dig som konsument till ett bra tillfälle att spara pengar.

Gratis presentkort

Presentkort är ofta något som uppskattas. Handlar det till exempel om kläder behöver du inte veta exakt storlek och klädsmak för att ge bort en present. Med ett presentkort, laddad med en summa pengar, kan mottagaren själv välja vad i butiken som passar bäst. Presentkort har många fördelar kort och gott, vilket är en anledning till att vi väljer att ta upp dem här.

Tävlingar

Tävlingar är ett bra sätt att få saker gratis. Är man bara med i en tävling kanske chanserna är ganska små, men eftersom vi visar flera tävlingar här finns möjlighet att drastiskt öka dina chanser att vinna fina priser. Ju fler tävlingar du deltar i – desto större chans har du att vinna.

Erbjudanden

Om du ändå ska köpa någonting är ett erbjudande ett bra sätt att spara pengar på. Som tidigare nämnt finns det idag många erbjudanden att hitta på nätet, med alla e-butiker som finns idag. Att spara pengar på det här är inte särskilt svårt, men det kan kräva sitt letande på olika sidor. Här vill vi förenkla sökandet genom att tillhandahålla erbjudanden hos många olika butiker, såväl stora som små.

Vår målsättning

Målet med den här sidan är att spara konsumenter pengar. För många kan ett erbjudande vara det som avgör om man bestämmer sig för att unna sig något eller inte. Oavsett vill man gärna inte betala mer än vad man behöver – tävlingar, presentkort och erbjudanden kan hjälpa dig just med det.