Gratis babyboxar

Är det bara några månader kvar till förväntad förlossning? Då är det dags att anmäla sig till olika babyboxar för att därigenom få babyprodukter från flera olika företag. Enkelt, gratis och klart uppskattat.

Babypaket.com är en hemsida som samlar alla erbjudanden om babypaket på en och samma hemsida. Många av dessa är paket med stor rabatt men här finns också helt gratis babypaket till alla familjer som förväntas få utökning.

Ett exempel är Apoteksgruppen som ger gratis Babybox till alla gravida. En anmälan sker på hemsidan där man även anger när barnet förväntas komma. Någon vecka före förlossning kommer sedan en check skickas ut som används när boxen hämtas på det avhämtningsställe som anges.

En mycket uppskattad box är även Liberoboxen. För att få den krävs det att du först blir medlem i Liberoklubben vilket är helt gratis. Eftersom Liberopoäng kan samlas på alla inköp bör man även som småbarnsförälder vara med i klubben. Även om det inte blir Libero som köps jämt så är det onödigt at inte få de gratispoäng som erbjuds.

I boxen finns bland annat blöjor, hudvårdsprodukter, en mindre leksak samt startfolder med enkla tips. Någon vecka innan förlossning skickas ett sms ut med koden som ger tillgång till boxen. Det är även där som det anges i vilken butik som boxen kan hämtas.

Även apoteket Hjärtat har en babybox som kan beställas. Boxen är gratis för alla som är medlemmar i deras kundgrupp, Klubb Hjärtat. Att bli medlem kan man bli gratis på hemsidan. I boxen finns en hel del rabattkuponger som kan användas på Apoteket Hjärtat, Här finns även en liten ”startbok” för alla nya föräldrar. Boxen kan hämtas på närmaste Apoteket Hjärtat. Via hemsidan går det att se i vilka städer som apoteket finns i och dess öppettider.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *